Contactează-ne acum: 0726 182 491

Follow-up al lansării Fundației Popular-Europeană de Strategii Sociale, Economice și Culturale

Fundația Popular-Europeană de Strategii Sociale, Economice și Culturale a invitat, în ultima vineri a lunii noiembrie, jurnaliști, prieteni, oameni din mediul de afaceri, din mediul financiar, cultural și diplomatic din Timișoara la ceremonia de lansare a Fundației.

Le mulțumim că ne-au onorat conferința în eleganta sală CEDO a Camerei de Comerț din Timișoara.

Prilejul de a ne prezenta misiunea, viziunea și proiectele concrete pentru anul 2016 a fost, pentru noi, ocazia de a constata interesul comunității timișorene de a sprijini proiecte economice și culturale inedite, dar atât de necesare.

Le mulțumim celor care ne-au sprijinit și celor care ne-au propus noi idei pentru care suntem siguri că vom putea lupta împreună.

În săptămâna ce precede comemorarea Revoluției de la Timișoara, vom da publicității, în presa locală și națională, un comunicat în care cerem oamenilor politici responsabili, din întreg spectrul politic, să susțină proiectul „Fără TVA la fonduri europene”, ca un prim pas al normalizării și eficientizării accesării acestor fonduri. Fără sprijinul curajos și onest al oamenilor politic, proiectele noastre vor rămâne doar inițiative.

De asemenea, în planul proiectelor culturale, am demarat acțiunea de informare a marilor agenți financiari și economici din Timișoara despre proiectul „Istoria la semafor”, pentru constituirea unui grup de lucru comun.

În numele Fundației,

Laurențiu Bucovicean